10. Περισσότερες μελέτες.

10. Περισσότερες μελέτες.

 

  • Πασαντίνα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ – Η πρώτη πιλοτική μελέτη έγινε το  2010 από τα Εργαστήρια D&Y με έντεκα αυτιστικά παιδιά, για μια περίοδο τριών μηνών. Όλα τους είχαν κάποια βελτίωση. Το70% είχε σημαντική βελτίωση.
  • Πόλη του Παναμά, Παναμάς – Ο Δρ. Richard Velasquez έκανε δοκιμές με δεκατρία αυτιστικά παιδιά και με μέλη της οικογένειάς τους. Η πρώτη μελέτη ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2012, με βελτίωση σε κάθε συμμετέχοντα. Λεπτομέρειες της μελέτης δημοσιεύτηκαν κατά το Διεθνές Συμπόσιο για το Νερό και την Υγεία που έλαβε χώρα στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια το 2013.
  • Ναντζίνγκ, Κίνα– Μια παρόμοια μελέτη που έγινε στο Ναντζίνγκ της Κίνας το 2012 ανέφερε ένα ποσοστό βελτίωσης 70% στο μέσο αυτιστικό παιδί.
  • Σενζέν, Κίνα– Επανάληψη της μελέτης στη Ναντζίνγκ, με παρόμοια αποτελέσματα.
C. Norman Shealy, MD, PhD

C. Norman Shealy, MD, PhD Ιδρυτικός Πρόεδρος, Αμερικανικός Σύνδεσμος Ολιστικής Ιατρικής

Μια μελέτη που έγινε για την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος στα σταθερά συμπλέγματα νερού από τον Norman Shealy, MD, P hD, κατέληξε στην ακόλουθη δήλωση:

“«Τα σταθερά συμπλέγματα νερού παράγουν σημαντική ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας στους ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνουν πιο εκτεταμένες μελέτες με μια ίσως ευρύτερη επισκόπηση της ανοσοποιητικής λειτουργίας.

Οι δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος συνιστούν σημαντικό παράγοντα για τις αλλεργίες, τα αυτοάνοσα νοσήματα, τον καρκίνο, ακόμα και την αρτηριοσκλήρωση και τον διαβήτη. Οι επιπτώσεις για την υγεία του ανοσοποιητικού είναι προφανείς». – C. Norman Shealy, MD, PhD Ιδρυτικός Πρόεδρος, Αμερικανικός Σύνδεσμος Ολιστικής Ιατρικής

 

Επόμενη Σελίδα >>
<< Προηγούμενη Σελίδα

Εγγραφή στο Newsletter

This is a sample box, with some sample content in it.