Η Επιστήμη Πίσω από το Νερό Διπλής Έλικας

Η Επιστήμη Πίσω από το Νερό Διπλής Έλικας

«Το να εγείρει κανείς νέα ερωτήματα, νέες πιθανότητες, το να εξετάζει τα παλιά προβλήματα από νέα οπτική γωνία, απαιτεί δημιουργική φαντασία και χαρακτηρίζει την πραγματική πρόοδο στην επιστήμη» – Άλμπερτ Αϊνστάιν

Το Νερό Διπλής Έλικας παράγεται στο ερευνητικό εργαστήριο της N&Y Laboratories στο Μιζούρι. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια Αίθουσα Καθαρότητας Βαθμού 100, πλήρως εξοπλισμένη, με την τελευταία τεχνολογία, περιλαμβανομένου ενός ατομικού μικροσκοπίου, του πλέον εξελιγμένου μικροσκοπίου που υπάρχει σήμερα, καθώς και ένα ειδικής κατασκευής σύστημα καθαρισμού νερού που βοηθά για την παραγωγή των Σταθερών Συμπλεγμάτων Νερού.

Η χρήση των σταθερών συμπλεγμάτων νερού υποστηρίζεται από πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις κατά τα τελευταία 17 χρόνια και έχει υπάρξει θέμα μελετών από μεγάλα πανεπιστήμια παγκοσμίως, περιλαμβανομένης μιας διπλής «τυφλής» μελέτης στο UCLA, η οποία διαπίστωσε ότι τα σταθερά συμπλέγματα νερού διεγείρουν τις δυνατότητες ανταπόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

Ο David L. Gann παρουσιάζει τη συγκλονιστική έρευνα αναφορικά με αυτή την κατάσταση του νερού, η οποία δεν είχε ανακαλυφθεί ως τώρα, στο βιβλίο Double Helix Water. Αυτό το πρωτοπόρο έργο είναι ένας οδηγός για την έρευνα και για το πώς αυτή η νέο-ανακαλυφθείσα κατάσταση του νερού μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για πολλές από τις έμφυτες θεραπευτικές ιδιότητες του σώματος.

« Η επίδειξη, εκ μέρους των David και Yin των μικροσκοπικών συμπλεγμάτων μέσα στο νερό είναι συγκλονιστική και επαναστατική. Είχα το προνόμιο να εξετάσω λίγο από αυτό το νερό, στο οποίο είχαν δημιουργηθεί τα συμπλέγματα, και διαπίστωσα μια στατιστικά σημαντική βελτίωση στη βασική ανοσοποιητική λειτουργία. Τα πλέον εξευγενισμένα προϊόντα τους είναι ακόμα πιο συναρπαστικά».

C. Norman Shealy, MD, PhD
President, Holos Institute of Health, Inc.
Professor Emeritus of Energy Medicine,
Holos University Graduate Seminary
Founding President, American Holistic Medical Association

Εγγραφή στο Newsletter

This is a sample box, with some sample content in it.