Συχνές Ερωτήσεις για το Νερό Διπλής Έλικας

Συχνές Ερωτήσεις για το Νερό Διπλής Έλικας

double-helix-water-faqsΤι έρευνα έχει γίνει για το Νερό Διπλής Έλικας;

Έχουν γίνει έρευνες επί δεκαπέντε χρόνια από κορυφαίους καθηγητές σε μεγάλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού και το πώς αυτά επιδρούν στο σώμα. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού συνιστούν μια θεμελιώδη ανακάλυψη στη σωματιδιακή φυσική και έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα περιοδικά φυσικής και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια. Έχει διαπιστωθεί ότι διεγείρουν την ανοσοποιητική ανταπόκριση του σώματος, από μια διπλή «τυφλή» μελέτη* που έγινε από τον καθηγητή Benjamin Bonavida του UCLA και του Δρ. Norman Shealy, M.D, Ph.D. Τα αποτελέσματα συνοψίζονται στο βιβλίο «Double Helix Water” των David L. Gann και Δρ. Shui Yin Lo.

Αν μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα του Νερού Διπλής Έλικας ακόμα και μετά από 15 λεπτά, πόσο διαρκούν αυτά;

Το Νερό Διπλής Έλικας δεν είναι φάρμακο ούτε «θεραπεύει» κάτι· το νερό είναι ένας μόνον από τους παράγοντες που χρειάζονται προκειμένου το σώμα να θεραπευτεί ή να αναρρώσει και λειτουργεί καλύτερα όταν λαμβάνεται συνεχώς. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από αρκετές ώρες μέχρι και ημέρες, αλλά, τελικά, ΜΟΝΟ το σώμα είναι αυτό που επιτελεί τη θεραπεία.

Πρέπει κανείς να επαναφέρει την ισορροπία του σώματος. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού που βρίσκονται στο Νερό Διπλής Έλικας μπορεί να βοηθήσουν το σώμα να αυτοθεραπευτεί.

Πώς κατασκευάζεται το Νερό Διπλής Έλικας;

Το Νερό Διπλής Έλικας είναι αποτέλεσμα της χρήσης της ηλεκτρικής πίεσης, η οποία περιβάλλει ένα φορτισμένο σωματίδιο, έτσι ώστε να μετατραπεί ένα εξαιρετικά καθαρό νερό σε Σταθερά Συμπλέγματα Νερού για εμπορική χρήση. Πιστεύεται ότι αυτή είναι μια διαδικασία που εμφανίζεται στη φύση και που τώρα κατασκευάζεται για εμπορική χρήση, χάρη στην Double Helix Water. Οι λεπτομέρειες δημοσιεύονται στο Physics Letter A, Οκτώβριος 2009.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες από τη λήψη Νερού Διπλής Έλικας;

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες· ωστόσο, η αποτοξινωτική επίδραση του Νερού Διπλής Έλικας έχει δημιουργήσει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων φαγούρα ή κάποια δυσανεξία εξαιτίας της απελευθέρωσης των τοξινών από το σώμα.

Πώς διαφέρει το Νερό Διπλής Έλικας από το αλκαλικό νερό, το νερό Kangen κ.λπ. (άλλα νερά);

Το Νερό Διπλής Έλικας δεν είναι δομημένο ή ενισχυμένο νερό. Είναι μια προσφάτως ανακαλυφθείσα κατάσταση νερού που αποκαλείται Σταθερά Συμπλέγματα Νερού. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού είναι η επιστημονική ονομασία για ένα προσφάτως ανακαλυφθέν σωματίδιο νερού: μια στερεή κατάσταση νερού η οποία δεν τήκεται (λιώνει) σε θερμοκρασία δωματίου.

Το Νερό Διπλής Έλικας δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει το οποιοδήποτε νερό πίνετε σε τακτική βάση. Παρέχεται σε μία λίαν συμπυκνωμένη μορφή, η οποία περιέχει εκατομμύρια Σταθερών Συμπλεγμάτων Νερού, σε μέγεθος νανόμετρων, τα οποία έχουν υψηλό πολωμένο φορτίο. Το Νερό Διπλής Έλικας είναι ουδέτερο (pH=7) και δεν περιέχει ιόντα (ηλεκτρική αντίσταση 18,2 ΜΩ-cm). Προσθέστε 3 σταγόνες Νερού Διπλής Έλικας σε ένα ποτήρι (250 ml) αποσταγμένου νερού δύο φορές ημερησίως ή και περισσότερο για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη, τόσο στα θερμά σημεία όσο και για γενική πρόληψη.

Πώς πρέπει να αποθηκεύω το Νερό Διπλής Έλικας; Πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο;

Το Νερό Διπλής Έλικας δε χρειάζεται να φυλάσσεται στο ψυγείο, αλλά πρέπει να διατηρείται μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Πόσο πρέπει να περιμένω ώστε να καταλάβω ότι το Νερό Διπλής Έλικας λειτουργεί για εμένα;

Αν και μερικοί άνθρωποι αισθάνονται τα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες και άλλοι αισθάνονται τα οφέλη βαθμιαία, σε διάστημα μερικών μηνών λήψης του νερού, το Νερό Διπλής Έλικας είναι ένα προϊόν που αλλάζει τον τρόπο ζωής. Τα οφέλη στο σώμα γίνονται καλύτερα αισθητά μετά από μακρά χρονική περίοδο και οι χρήστες θα πρέπει να το λαμβάνουν καθημερινά, όπως θα λάμβαναν και βιταμίνες ή άλλα συμπληρώματα διατροφής σε τακτική βάση.

Πότε και πώς πρέπει να λαμβάνω το Νερό Διπλής Έλικας;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να καταναλώνετε το Νερό Διπλής Έλικας μόνο με χρήση αποσταγμένου νερού καθημερινά 15΄πριν από την λήψη τροφής.

Μπορώ να αυξήσω τη δόση του Νερού Διπλής Έλικας;

Ναι. Το Νερό Διπλής Έλικας δεν προξενεί δυσμενείς παρενέργειες αν λαμβάνεται σε μεγάλες δόσεις και τα οφέλη του μεγιστοποιούνται με την αυξημένη χρήση.

Πού κατασκευάζεται το Νερό Διπλής Έλικας;

Το Νερό Διπλής Έλικας παράγεται στο ερευνητικό εργαστήριο της N&Y Laboratories στο Μιζούρι. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια Αίθουσα Βαθμού Καθαρότητας 100, πλήρως εξοπλησμένη, με την τελευταία τεχνολογία, περιλαμβανομένου ενός ατομικού μικροσκοπίου, του πλέον εξελιγμένου μικροσκοπίου που υπάρχει σήμερα, καθώς και ένα ειδικής κατασκευής σύστημα καθαρισμού νερού που βοηθά για την παραγωγή των Σταθερών Συμπλεγμάτων Νερού που βρίσκονται στο Νερό Διπλής Έλικας.
*Το Double Helix Water® (Νερό Διπλής Έλικας) δεν ισχυρίζεται ούτε διαθέτει επιστημονικές αποδείξεις ότι τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού είναι αποτελεσματικά για τη θεραπεία, μετριασμό, αγωγή ή πρόληψη ασθενειών. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Δεν στοχεύουν σε διάγνωση, αγωγή, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.

Δεν χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα για την παραγωγή του Νερού Διπλής Έλικας και το προϊόν μας δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν παράγονται χημικά απόβλητα και δεν προστίθενται επιβλαβή συστατικά· είναι απλώς ένα εξαιρετικά καθαρό νερό.
Το Νερό Διπλής Έλικας, το οποίο παράγεται στη D&Y Laboratories, είναι αποτέλεσμα της χρήσης της ηλεκτρικής πίεσης, η οποία περιβάλλει ένα φορτισμένο σωματίδιο, έτσι ώστε να μετατραπεί ένα εξαιρετικά καθαρό νερό σε Σταθερά Συμπλέγματα Νερού για εμπορική χρήση.

Εγγραφή στο Newsletter

This is a sample box, with some sample content in it.