Νερό Διπλής Έλικας

Double Helix Water

Σταθερά Συμπλέγματα  Νερού: Το Θεμελιώδες Δομικό Στοιχείο της Ζωής

Τα σταθερά συμπλέγματα νερού μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την υγεία και τον ρόλο του σώματος όσον αφορά την ίαση του, επιτρέποντας στην υγιή ενέργεια να ρέει ελεύθερα και φυσικά. Έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν πέρα από την ενυδάτωση, αποδεσμεύοντας τον τρόπο της ίδιας της φύσης για την επιδιόρθωση του συστήματος των μεσημβρινών και την εξισορρόπηση της εσωτερικής του ενέργειας, γνωστής ως κι.

Τα συμπλέγματα αυτά λοιπόν ενεργούν ως τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία του σώματος και αποτελούν το θεμέλιο για την αυτοίαση και την προστασία από τις τοξίνες του περιβάλλοντος που συναντούμε καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η υλική βάση για το σύστημα των μεσημβρινών και επιτυγχάνεται η παράκαμψη στους μπλοκαρισμένους ή εκτός ευθυγράμμισης μεσημβρινούς και επιτρέπεται στο κι να ρέει ξανά, δημιουργώντας ένα υγιέστερο, ευτυχέστερο εαυτό.

Μέσω της χρήσης θερμικής σάρωσης, τα αποτελέσματα του νερού αυτού (που περιέχει σταθερά συμπλέγματα νερού) μπορούν να γίνουν ορατά μέχρι και μετά από 15 λεπτά, με τη μείωση των θερμών σημείων και των θερμών γραμμών που έχουν ερμηνευτεί ως φλεγμαίνοντα όργανα και ιστοί κατά μήκος των γραμμών των μεσημβρινών. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα ενισχύονται με τη μακροχρόνια λήψη των σταθερών συμπλεγμάτων νερού, βελτιώνοντας βαθμιαία τις λειτουργίες αυτοίασης του σώματος με κατεύθυνση τη βέλτιστη αποδοτικότητα.

Η χρήση του νερού αυτού ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και προτείνεται συνδιαστικά με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή τα οποιαδήποτε συμπληρώματα διατροφής.

Η φόρμουλα του Νερού Διπλής Έλικας (Double Helix Water) είναι 100% φυσική και δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά. Προσθέστε 3 σταγόνες Νερού Διπλής Έλικας σε 250 ml αποσταγμένου νερού, δύο φορές ημερησίως.

Το σώμα σας θα εξοπλιστεί καλύτερα προς την επιβίωση και την κατάκτηση της χημικής ζούγκλας που αντιμετωπίζουμε σήμερα με τη βοήθεια των σταθερών συμπλεγμάτων νερού.Όλοι πασχίζουμε να βρούμε την ισορροπία μέσα στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Ας επιτρέψουμε στα σταθερά συμπλέγματα νερού να διατηρήσουν την εσωτερική μας ισορροπία και την σωστή ροή ενέργειας ώστε εμείς να μπορούμε να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα.

Εγγραφή στο Newsletter

This is a sample box, with some sample content in it.