Σχετικά μ’ εμάς

Σχετικά μ’ εμάς

Πιστεύουμε ότι ο σχηματισμός των Σταθερών Συμπλεγμάτων Νερού (Stable Water Clusters) είναι μια φυσική διαδικασία: Η εταιρεία Double Helix Water έχει τιθασεύσει αυτή τη διαδικασία και τα εμφιαλώνει σε συμπυκνωμένη μορφή. Τα σταθερά συμπλέγματα νερού επαναπροσδιορίζουν την υγεία και τον ρόλο του σώματος κατά την ίαση, επιτρέποντας στην υγιή ενέργεια να ρέει ελεύθερα και φυσικά. Στην Double Helix Water υποστηρίζουμε ένθερμα αυτή μας την πεποίθηση και έχουμε αφοσιωθεί στο να φέρουμε τα οφέλη της σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Για την παραγωγή του Double Helix Water (Νερό Διπλής Έλικας) δεν χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα. Το προϊόν μας δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν παράγονται χημικά απόβλητα και δεν προστίθενται επιβλαβή συστατικά. Πρόκειται για ένα υψηλής καθαρότητας νερό.

Το Double Helix Water, το οποίο παράγεται στα Εργαστήρια D&Y Laboratories, προκύπτει ως αποτέλεσμα της χρήσης της ηλεκτρικής «πίεσης» (του ηλεκτρικού δυναμικού) που περιβάλλει ένα φορτισμένο σωματίδιο, με σκοπό τη μετατροπή του υψηλής καθαρότητας νερού σε σταθερά συμπλέγματα νερού για εμπορική χρήση.

Έρευνα για την επίδραση των σταθερών συμπλεγμάτων νερού στα βακτηρίδια

bacteriaΗ διπλανή εικόνα δείχνει μια διαφάνεια από ένα δείγμα που πάρθηκε με ειδικό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης (Scanning Electron Microscope). Το μεγάλο παραλληλόγραμμο στο μέσον της διαφάνειας είναι το σώμα του βακτηριδίου, ενώ οι μικρές, σημειακές σχεδόν, δομές είναι τα σταθερά συμπλέγματα νερού που προσκολλώνται στη μάζα του βακτηριδίου και την περιβάλλουν, εμποδίζοντάς την έτσι να αναπτυχθεί περαιτέρω. Για την ακρίβεια, τα σταθερά συμπλέγματα νερού σ’ αυτή τη διαφάνεια έχουν αρχίσει να διασπούν το βακτηρίδιο, διαρρηγνύοντας τον σάκο πρωτεΐνης που περιβάλλει το βακτηρίδιο, αναγκάζοντας το σώμα του βακτηριδίου να σκορπιστεί προς τα έξω, όπως ακριβώς ένα σπασμένο αβγό, σκοτώνοντας, εν τέλει, το βακτηρίδιο. Είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο αυτό το νερό έχει επιδείξει μια τέτοια αντιβακτηριδιακή δράση.

 

Ανακούφιση από Παλαιά Τραύματα Λόγω Αθλητισμού

«Είχα ενεργή ενασχόληση με πολεμικές τέχνες, ήμουν παλαιστής, κασκαντέρ και γενικώς αθλητής. Το σώμα μου έπασχε από έντονους πόνους, εξαιτίας των πολλών ετών κακομεταχείρισης που υπέστη. Η κατάσταση είχε φτάσει σε τόσο άσχημο σημείο, ώστε μου ήταν δύσκολο ακόμα και το να σηκωθώ από το κρεβάτι εξαιτίας των πόνων. Είχα δοκιμάσει τα πάντα· από ιατρικές συνταγές, βοτανοθεραπείες και βελονισμό μέχρι διαλογισμό, ανατολική και δυτική ιατρική, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να βοηθά τους πόνους μου. Μια μέρα, ένας φίλος μου, ο οποίος είχε πάρει, ως δώρο για τα γενέθλιά του από έναν φίλο του, μία φιάλη με σταθερά συμπλέγματα νερού, προτίμησε να μην το πάρει ο ίδιος και να το δώσει σ’ εμένα. Άρχισα να το παίρνω δύο φορές ημερησίως και τα αποτελέσματά του είναι αναμφισβήτητα. Περίπου το 90% των πόνων μου χάθηκαν! Το συστήνω ένθερμα σε όλους. Κι αυτή είναι η πρώτη φορά που το έχω πει αυτό για οποιοδήποτε προϊόν».” – Jin

Ταχύτερη Μεταχειρουργική Αποθεραπεία

«Πριν από μερικά χρόνια, είχα υποστεί μια σημαντική εγχείρηση και η περίοδος ανάρρωσης υπήρξε εξαιρετικά οδυνηρή και μακροχρόνια. Επί εβδομάδες, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Χρειάστηκε να επαναλάβω την ίδια εγχείρηση εφέτος και με τρομοκρατούσε η σκέψη της οδυνηρής διαδικασίας αποθεραπείας. Ωστόσο, αυτή τη φορά έπαιρνα μία ολόκληρη φιάλη με σταθερά συμπλέγματα νερού καθημερινά, ξεκινώντας από την ημέρα κιόλας της εγχείρησής μου και, μέσα σε τέσσερις ημέρες μετά την εγχείρηση, μπορούσα να κινούμαι και, επιπλέον, επέστρεψα στη δουλειά μου! Η διαφορά στην αποθεραπεία μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγχείρησης ήταν απίστευτη!» – Jenny

Αρχική Ανάλυση Ζωντανού Αίματος

blood-analysis

Αυτές οι εικόνες στάλθηκαν από μία ειδική δερματολόγο από τη Νάπολη της Φλόριντα, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα τεστ σε αίμα ζωντανού οργανισμού. Πήρε ένα δείγμα αίματος από έναν ασθενή και το φωτογράφισε (επάνω φωτογραφία). Στη συνέχεια, έβαλε 3 σταγόνες με σταθερά συμπλέγματα νερού σε 220 ml νερού, έβαλε τον ασθενή να το πιει, περίμενε 20 λεπτά και, μετά, πήρε άλλο ένα δείγμα αίματος και πήρε την επόμενη φωτογραφία (κάτω φωτογραφία).

Η πάθηση που βλέπετε στην πρώτη εικόνα ονομάζεται Rouleaux και αναφέρεται σε μια πάθηση στην οποία τα ερυθρά αιμοσφαίρια (αλλιώς ερυθροκύτταρα) προσκολλώνται μεταξύ τους σχηματίζοντας μια εικόνα παρόμοια με αυτή μιας στοίβας νομισμάτων. Αυτή είναι μια παθολογική κατάσταση που έχει πολλά πιθανά αίτια. Το κύριο έργο των ερυθρών αιμοσφαιρίων είναι να μεταφέρουν το οξυγόνο σε όλο το σώμα. Όταν τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν μπορούν να ρέουν ανεμπόδιστα, τότε δεν μπορούν να εκτελέσουν το έργο τους σωστά, πράγμα που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάποια πάθηση ή νόσο.
.

Εγγραφή στο Newsletter

This is a sample box, with some sample content in it.